Opricht in 2013 is BTC Direct een van de meest bekende bitcoinbedrijven van Nederland. Via de website van het bedrijf is het mogelijk om snel en makkelijk cryptocurrencies zoals bitcoin te kopen. Op dit moment verkoopt het bedrijf de volgende cryptocurrencies: bitcoin, ether en litecoin.

Betalen bij BTC Direct gaat het makkelijkst via iDEAL. De transactiekosten die je betaalt bij het bedrijf zijn relatief laag vergelijken met andere aanbieders.

Verificatie

Elke klant dient zich bij BTC Direct te verifiëren. Het verificatieproces bestaat uit het opsturen van de volgende documenten:

  1. Een foto (voor- en achterkant) van een geldig identiteitsbewijs (zoals rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). Let op dat scans niet worden geaccepteerd;
  2. Een zogenaamde ID-selfie waar je jouw identiteitsbewijs naast je gezicht houdt;
  3. Een bewijs van woonadres (zoals een brief van de Rijksoverheid of een internet abonnement van KPN of Ziggo). Het bewijs van woonadres mag niet ouder zijn dat drie maanden.

Nadat je deze documenten hebt opgestuurd naar de klantenservice wordt je account meestal binnen 24 uur geverifieerd en kun je direct bitcoins, ethers of litecoins kopen met iDEAL. Standaard heb je een 24-uurlimiet van € 1.000 en krijg je het zogenaamde “Hero level”.

Wil je een limiet dat hoger is dan € 1.000 per 24 uur? Dan kun je het “Satoshi level” aanvragen en dien je een kort videogesprek te houden met de klantenservice via het videoprogramma Skype. Met het Satoshi level krijg je een limiet van € 10.000 per 24 uur.

Geef een reactie

Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten!

Newsletter

Blijf op de hoogte met onze toekomstige nieuwsbrief!

About

Onze website bitcoinwallet.nl is opgericht om nieuwe gebruikers een helder overzicht te geven van bitcoin wallets, exchanges en andere websites.

Navigation
Follow