Op de website van AnycoinDirect kun je gemakkelijk, veilig en snel bitcoins en andere cryptocurrencies kopen en verkopen. AnycoinDirect streeft hierbij het koop- en verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor haar klanten, zonder daarbij compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid.

Verificatie

Net als andere exchanges heeft ook AnycoinDirect een verificatieproces, hoe meer je account geverifieerd is hoe grotere bedragen je kan kopen per dag. Het verificatieproces is ingedeeld in de vier volgende stappen:

  1. Registreer een account op de website;
  2. Valideer je telefoonnummer met een sms in je account;
  3. Upload een kopie in hoge resolutie in je account van een identiteitsbewijs (voor- en achterkant) en een bewijs van woonadres (bijvoorbeeld een brief van de Rijksoverheid of van je zorgverzekeraar);
  4. Start een videogesprek via het programma Skype en toon aan de klantenservice je identiteitsbewijs.

Eigen wallet

Bij AnycoinDirect kun je geen cryptocurrencies opslaan, je hebt dus je eigen wallet (digitale portemonnee) nodig. De hardware wallet Trezor is een mooie wallet waar je veilig meerdere cryptocurrencies kan opslaan.

Geef een reactie

Related

Sorry, there are no resources to display yet.

Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten!

Newsletter

Blijf op de hoogte met onze toekomstige nieuwsbrief!

About

Onze website bitcoinwallet.nl is opgericht om nieuwe gebruikers een helder overzicht te geven van bitcoin wallets, exchanges en andere websites.

Navigation
Follow