Litecoin Cash

Litecoin Cash (LCC) is the cryptocurrency platform that emerged from the first hard fork of the existing Litecoin (LTC) project. The split is scheduled on February 18, 2018, and is being managed by a group that is unrelated to the original Litecoin group.

Litecoin Cash (LCC) is het cryptocurrency-platform dat voortkwam uit de eerste harde vork van het bestaande Litecoin (LTC) -project. De splitsing is gepland op 18 februari 2018 en wordt beheerd door een groep die niet is gerelateerd aan de oorspronkelijke Litecoin-groep.

Litecoin Cash (LCC) is het cryptocurrency die is voortgekomen uit de eerste hard fork van het bestaande Litecoin (LTC) -project. De splitsing vond plaats op 18 februari 2018 en wordt beheerd door een groep die niet is gerelateerd aan de oorspronkelijke Litecoin-ontwikkelaars

Het nieuwe Litecoin Cash-netwerk beweert verbeterde transactieverwerking te bieden, verbeterde miningcapaciteit om eenvoudig meer cryptomunten en blokken te genereren met behulp van de legacy SHA256-mining hardware en een efficiënt netwerk met een betere beschikbaarheid van bandbreedte. Als gevolg van de fork zal het Litecoin Cash-netwerk parallel lopen met het oorspronkelijke Litecoin-netwerk dat momenteel operationeel is.

Alle deelnemers die willen migreren naar het nieuwe Litecoin Cash-platform krijgen 10 LCC voor elke LTC-munt die ze bezitten in blok 1371111 in de oorspronkelijke Litecoin-blockchain op het moment van de fork.

Litecoin Cash claimen

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je litecoin cash te claimen.

Litecoin Cash koers